Inici » Activitats, Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Monogràfics, Novel·la barcelonina, Novetat, Novetats bibliogràfiques

Club de lectura Crexells II

20 maig 2012 Sense Comentaris

Dimecres 6 de juny, parlarem sobre l’obra Primavera, estiu, etcètera de Marta Rojals.

Comptarem amb l’assistència de l’autor, que escoltarà els vostres comentaris i podrà compartir amb vosaltres la seva experiència i com va crear aquesta novel·la. Aprofiteu-ho!

La sessió serà a les 19.30 hores, a la sala Pompeu Fabra de l’Ateneu Barcelonès.

Modera les sessions del club de lectura l’escriptor Àngel Burgas.

Si us ha agradat l’obra i voleu compartir les vostres experiències amb nosaltres, i amb el propi autor, ja podeu inscriure-us a: info@ateneubcn.org

COMENTARIS

«Escric aquestes línies mogut per una incontinència i una eufòria esclatants. Fa unes poques hores que he acabat de llegir un llibre que estic convençut que està cridat a ser un dels millors llibres de l’any (com a mínim). Estic en estat de xoc». (Bloc El llibreter)

«La novel·la catalana pot tenir un nou públic, de manera semblant a com darrerament ha passat amb la música. Primavera, estiu, etcètera de Marta Rojals ho confirma.» (Julià Guillamon, La Vanguardia)

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.