Inici » Autor del mes, Destacat, General, Novetat

Autor del mes: Fernando Clemot I

10 juny 2012 Sense Comentaris

Fernando Clemot (Barcelona, 1970- ), escriptor barceloní, molt prestigiós com a autor de contes. Guanyador de premis com el Setenil (2009) amb el seu llibre Estancos del Chiado, el premi Kutxa Ciutat de Sant Sebastià, el premi Barcarola, l’Art Nalón, el Ciutat de Hellín i el Ciutat de Viladecans, entre d’altres. També altres narracions de l’autor s’han publicat en quedar finalistes dels premis Guardiola d’Or, Julio Cortázar de l’Havana, Ciutat de Cadis, premi de la UNED o premi de la Felguera.

La seva novel • la El golfo de los Poetas (Baratària, 2009) va ser finalista dels premis Ateneo de Sevilla i Logronyo de Novel • la.

Col • labora com a crític literari i columnista en revistes com Quimera, Barcarola, Culturamas, Calidoscopi, La Jiribilla, Kafka, Revista de Letras, Ajícara i Paralelo sur.

En l’actualitat compagina la seva activitat literària amb el seu treball en els tallers de narrativa en el Laboratori d’Escriptura de Barcelona i en cursos de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.