Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Marc Pastor

2 març 2012 Sense Comentaris

Aquest mes, al Club de Lectura de Novel·la Barcelonina, comentarem el llibre La mala dona de Marc Pastor. Serà el 13 de març a les 19:30 h, en una sessió oberta a tothom on comptarem amb la visita i participació de l’autor.

L’obra en qüestió és la reconstrucció novel·lada d’una figura i uns fets històrics: els terribles crims d’Enriqueta Martí, coneguda com “la vampira del carrer Ponent”, una assassina en sèrie que va tenir atemorida Barcelona entre finals del segle XIX i principis del XX.

Segur que se us ha despertat la curiositat, podreu saber-ne una mica més a la fitxa de lectura i, sobretot, llegint la novel·la!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.