Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

Barcelona cròniques

17 febrer 2012 Sense Comentaris

Us volem recomanar blocs i webs on podrem seguir el dia a dia de la nostra ciutat. Avui ens aturem al bloc BARCELONA CRÒNIQUES, gestionat per Guillem Carbonell.

A Barcelona cròniques trobareu el pols de la ciutat dia a dia, d’allò que hi passa des de l’anècdota més quotidiana i al fet més inverssemblant. En paraules del seu autor: “escric cròniques, contra-cròniques i difonc informacions i xafarderies des de guillemcarbonell.cat, aquest blog que ara en la seva nova etapa anomenem “Barcelona cròniques”. M’encanta escriure’l, Internet em permet desenvolupar de manera amateur la vocació innata de cronista, que com jo ho entenc vol dir observar el que ens envolta i explicar-ho amb estil propi i subjectivitat. Espero que us hi trobeu còmodes i que us agradin les meves cròniques sobre coses que passen en el món i el temps en què ens ha tocat viure“.

No us el perdeu, estareu assabentats de tot i més!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.