Inici » Activitats, Destacat, Novetat, Poesia

Club de lectura de poesia. José Ángel Valente

7 febrer 2012 Sense Comentaris

Continuen les sessions del Club de lectura de Poesia de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, l’espai de tertúlia i debat especialitzat en poesia. La trobada serà avui dimarts 7 de febrer a les 19 hores. (Recordeu que cal inscripció prèvia.)

Es comentarà la lectura que s’ha realitzat del poemari Cuaderno de Nueva York de José Hierro (1922-2002) i us lliurarem el proper llibre del Club, El Fulgor. Al dios del lugar del poeta José Ángel Valente.

Us adjuntem la fitxa de lectura de José Ángel Valente – El fulgor. Al dios del lugar.

Esperem els vostres comentaris sobre les lectures!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.