Inici » Autor del mes, Destacat, Poesia

Autor del mes: David Castillo (1a part)

2 febrer 2012 Sense Comentaris

David Castillo (Barcelona, 1961) es poeta, narrador, crític literari i periodista.

Va començar a escriure i publicar poesia als anys 70, a publicacions alternatives i contraculturals com Ajoblanco, Viejo Topo, Star

Als anys vuitanta va començar a participar en lectures poètiques als diferents ateneus literaris, bars, de diferents barris de Barcelona.

Com a periodista va començar col·laborant a La Vanguardia i El País. A partir del 1988 va publicar a l’Avui, i a revistes com El Temps i El Món. A partir dels anys noranta i fins el 2007 va ser director del Suplement de Cultura del diari Avui. També va dirigir durant vuit anys la revista Lletra de Canvi, i ha col·laborat en diverses publicacions literàries com Qué Leer, Ínsula, o Quimera.

Al 1989 va publicar l’antologia Ser del segle, on va reunir les veus més importants del panorama poètic català de la generació dels vuitanta. Tres anys més tard va publicar una biografia de Bob Dylan, el mite del cantant i poeta nord-americà sovint està present a l’obra de Castillo.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.