Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Etapes, Itineraris literaris

La Felicitat: Etapa 0. Primera part

26 novembre 2009 Sense Comentaris

Iniciem un nou recorregut a partir de la novel·la La Felicitat, obra de Lluís-Anton Baulenas i reconeguda amb el Premi Prudenci Bertrana de l’any 2000.

És una novel·la ambientada fa cent anys, en el període comprés entre l’1 de gener fins el 26 de juliol de 1909, que comença durant l’obertura de la Via Laietana i termina amb l’esclat de la Setmana Tràgica barcelonesa.

Hi destaca la tasca de documentació de l’autor, amb moltes referències reals, tant de situacions geogràfiques concretes (botigues, restaurants…) com de personatges històrics reals, que participen (encara que sigui tangencialment) a la trama.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.