Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Álvaro Colomer

3 febrer 2012 Sense Comentaris

Aquest mes de febrer, al Club de Lectura de Novel·la Barcelonina, comentarem el llibre Los bosques de Upsala d’Álvaro Colomer. Serà el 7 de febrer a les 19:30 h, en una sessió oberta a tothom on comptarem amb la visita i participació de l’autor.

La novel•la comença amb un breu text introductori que ens explica com, a l’Europa víking, quan els homes morien eren rebuts pel déu Odín, però aquest només els acceptava al Gran Banquet si havien mort valerosament en combat, o bé, si al arribar a una certa edat, havien decidit posar fi a la seva vida voluntàriament. Així que arribava un dia que aquells homes vells s’endinsaven en un bosc, lligaven la seva corda a un arbre i es deixaven caure… “Dicen las crónicas que nadie descolgaba jamás sus cuerpos y que los cientos de cadáveres allí presentes, elevados todos unos centímetros por encima del suelo, constituían el paisaje más desolador, amén de poético, que uno pueda imaginar en el universo suicida. Sabemos hoy que aquel lugar, perdido por siempre en la noche de los tiempos, no era otro que los bosques de Upsala.
I què té tot això a veure amb una novel•la actual i urbana? Molt. Però per a descobrir-ho haureu de llegir-la o, si més no, fer-li una ullada a la guia i l’entrevista que us oferim.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.