Inici » Activitats, Destacat, Novetat, Poesia

Club de lectura de poesia. José Hierro

10 gener 2012 Sense Comentaris

Continuen les sessions del Club de lectura de Poesia de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, l’espai de tertúlia i debat especialitzat en poesia. Ens trobem avui dimarts 10 de gener  a les 19 hores. (Recordeu que cal inscripció prèvia.)

Es comentarà la lectura del darrer llibre d’aquest curs que s’ha realitzat sobre Vacances pagades del poeta Pere Quart (1899-1986), i us lliurarem el proper llibre del Club, Cuaderno de Nueva York de José Hierro (1922-2002).

Us adjuntem la fitxa de lectura de Cuaderno de Nueva York-José Hierro.

Esperem els vostres comentaris sobre les lectures!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.