Inici » Autor del mes, Destacat, Poesia

Autor del mes: Anne Sexton (2a part)

5 gener 2011 Sense Comentaris

Seguim parlant d’Anne Sexton. El 1958 es va apuntar a un taller impartit pel poeta W.D. Snodgrass, i també va assistir a un altre taller dirigit per Robert Lowell. De la influència d’aquests dos poetes va escriure un dels seus millors poemes: Doble imagen. En el taller de Lowell va conèixer a la poetessa Sylvia Plath, amb la qual compartiria elements literaris i vitals. Amb els anys va dirigir els seus propis tallers literaris al Boston Collage, la Colgate Univesity o a l’institut Radcliffe.

L’any 1960 va publicar el seu primer poemari, Al manicomio y, en parte, de vuelta, que va arribar a ser finalista al Premi Nacional. Todos mis seres queridos, el seu segon llibre, va sortir publicat al 1962. Durant tots aquests anys, la seva relació amb el seu marit va patir crisis importants i finalment es divorciarien l’any 1973.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.