Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

La Biblioteca del Carmel recomana… Barcelona Zona Cero

2 gener 2012 Sense Comentaris

bcn-zona-ceroDesprés de Robo en el museo Dalí i Alexia y los magnates de la comunicación, ens arriba Barcelona, zona cero, que és el tercer llibre amb les aventures d’Alexia Hurtado, dona jove, intel·ligent i tenaç, nascuda a Cornellà, que va treballar com a inspectora als Mossos d’Esquadra fins que va perdre aquesta feina per pressions.

El cas comença quan la regidora de Ciutat Vella d’origen magrebí, Naima Dati pateix una agressió al carrer que ve emmarcada dins d’una campanya contra ella i les seves polítiques socials. Davant d’aquesta situació per tal que no transcendeixi públicament, decideix contractar Alexia, que investigarà els obscurs interessos empresarials que s’amaguen. Paral·lelament Alexia també treballarà en la desaparició de la pilota d’or de Hristian, un ex-futbolista del Barça.

L’escenari principal de la trama és Ciutat Vella, districte del qual l’autor demostra un gran coneixement, però la novel·la també ens portarà pels districtes de l’Eixample, Sants, Sarrià  i Les Corts i localitats com Begur, Peralada i Begues.

En conclusió, Luis Campo Vidal ens deixa amb una novel·la negra, on es fa ressò de diversos problemes que afecten a Ciutat Vella com és el cas de l’especulació immobiliària.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.