Inici » Activitats, Destacat, General, Poesia

Exposició “Poesia i Música”

15 desembre 2011 Sense Comentaris

La complicitat entre la poesia i la música ve de lluny. Diversos estils musicals de diferents èpoques han versionat l’obra de poetes: posant veu i música a poemes, traduint i versionant poemes d’altres llengües, fent homenatges a poetes i la seva obra, o col·laboracions entre músics i poetes. Cantautors, conjunts de pop i rock, intèrprets de música clàssica i contemporània, … han mirat cap a la poesia per a actualitzar a molts poetes i donar una visió personal del seu món poètic, ajudant a difondre i universalitzar els seus versos.

Per tal d’apropar-vos aquesta part de la nostra especialització, hem organitzat l’exposició “Poesia i Música”, que podreu veure del 15 de desembre al 15 de gener de 2012. Trobareu una selecció de cd’s de música relacionats amb poesia, d’autors catalans, espanyols i estrangers, juntament amb poemaris dels diferents poetes musicats.  Així com, la guia de lectura que hem preparat amb la selecció de cd’s de poesia i música.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.