Inici » Activitats, Destacat, Novetat, Poesia

Cicle de poesia:De pensament, paraula i obra. Lluís Calvo

13 desembre 2011 Sense Comentaris

Aquest dijous 15 de desembre a les 20 hores a la sala d’actes de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda continuarem amb la 18a edició del cicle estable de poesia “De Pensament, paraula i obra” amb la presència del poeta Lluís Calvo. L’acte serà presentat per Jordi Virallonga.

RECITAL DE LLUÍS CALVO

Lluís Calvo (Saragossa, 1963) és poeta, escriptor i assagista català. Va estudiar Geografia, però treballa en el camp de la gestió cultural. És col·laborador habitual de diversos mitjans de comunicació i de revistes culturals, com ara l’Avui, El País, Diari de Barcelona, Descobrir Catalunya, Caràcters, Reduccions, Rels, etc.

La seva poesia oscil·la entre l’experimentació, l’avantguarda i la renovació de la tradició simbolista i realista. En els últims anys la seva veu ha guanyat una posició central en la poesia catalana i els últims llibres han gaudit d’un reconeixement unànime de la crítica i una atenció creixent per part de les generacions més joves.

D’entre els seus molts premis assenyalem els tres darrers: la Flor Natural als Jocs Florals de Barcelona (2002) per El buit i la medusa, el Rosa Leveroni (2007) per Cent mil déus en un cau fosc i el Vicenç Andrés Estellés (2009) per Col·lisions. La seva obra en el terreny de la ciberpoesia es pot consultar al web Epímone i Daltabaix poétic!

Propera sessió:

Dijous, 26 de gener de 2012, 20 h. Sala d’actes.

Recital d’Andrés Sánchez Robayna.

Presentat per Jordi Virallonga.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.