Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

La Biblioteca del Carmel recomana… Otro día en el paraíso

28 novembre 2011 Un Comentari

Otro día en el paraíso/ Leo Coyote. Córdoba: Almuzara, 2010

Leo Coyote ens presenta a Otro día en el paraíso una novel•la negra plena d’acció i misteri i escrita amb una prosa àgil.

El protagonista és Pulpo García, un escriptor de novel•les de quiosc, que viu al Gòtic. Un dia un conegut seu, Ahmed li proposa vendre la seva dona, Vanesa Paraíso. L’escriptor rebutja el tracte, però al dia següent es troba que la dona l’està esperant i accepta que visqui amb ell, a canvi de beneficiar-se-la i de part dels diners que guanya exercint la prostitució. Tot es complica quan Vanesa apareix morta i totes les sospites recauen en Pulpo, que lluitarà per demostrar la seva innocència.

La novel•la transcorre majoritàriament al Raval, però també apareixen els barris de Gràcia, Gòtic, Barceloneta, Sant Antoni, Eixample i Sarrià. Altres escenaris són Sant Cugat,Sabadell i Amsterdam.

En resum, ens trobem amb una novel•la negra molt entretinguda, que evoca les novel•les de quiosc, es desenvolupa als baixos fons barcelonins i que ens sorprendrà amb un final inesperat.

Biblioteques de Barcelona on podeu trobar aquesta novel·la.

One Comment »

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.