Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novetat

Najat El Hachmi al Narra el Dors del Carmel

16 desembre 2011 Sense Comentaris

Dimarts 20 de desembre a les 19h a l’auditori de la Biblioteca del Carmel.

 

Najat el Hachmi, és una escriptora catalana d’origen amazic. Va estudiar filologia àrab a la Universitat de Barcelona. Va ser guanyadora del Premi Ramón Llull per la novel.la L’últim patriarca (2008).

Ha col.laborat a Catalalunya Ràdio, al diari El 9 de Vic i a La Vanguardia. El seu primer llibre, Jo també sóc catalana (2004), aborda la  qüestió de la identitat i del seu arrelament a Catalunya, des de que hi va arribar amb 8 anys.  Tres anys després de fer-se conèixer en el panorama literari torna amb  Caçadora de cossos, una novel.la contundent de caire sexual que no ens deixarà indiferents.

El llibre triat pel club de lectura és L’ últim Patriarca . Si voleu profunditzar en la lectura podeu clicar aquí on podreu llegir la guia de lectura.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.