Inici » Autor del mes, Destacat, General, Novetat

Autor del mes: Enrique Vila-Matas I

13 novembre 2011 Sense Comentaris

Enrique Vila-Matas (Barcelona, 31 de març de 1948), és un escriptor català, autor d’una àmplia obra narrativa que ha estat traduïda a vint-i-nou idiomes. La seva obra recull la concepció literària de l’autor, les inquietuds vitals, i l’observació del món que aboca, també, als textos de ficció. Encara que la seva obra Dietario voluble (2008) suposa la fusió entre aquests dos plans literaris.

Va estudiar dret i periodisme, i va entrar el 1968 com a redactor a la revista Fotogrames. El 1970 va dirigir dos curtmetratges, Todos los jóvenes tristes y Fin de verano Als anys vuitanta escrivia en un suplement Cultures de Diari 16 -, i des de llavors ha seguit publicant en diversos llocs a París a Le Magazine Littéraire, entre setembre de 2004 i març de 2008 -, així com al diari madrileny El País des del primer d’aquests anys fins avui (en Babelia o en les seves pàgines culturals).

Posseeix els següents premis i distincions:

Més info: http://www.enriquevilamatas.com

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.