Inici » Activitats, Destacat, Novetat, Poesia

Club de lectura de poesia.Alfonsina Storni

8 novembre 2011 Sense Comentaris

Continuen les sessions del Club de lectura de Poesia de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, l’espai de tertúlia i debat especialitzat en poesia. La propera trobada és avui dimarts 8 de novembre  a les 19 hores. (Recordeu que cal inscripció prèvia.)

Es comentarà la lectura del darrer llibre d’aquest curs que s’ha realitzat sobre Les roses de Ronsard, escrita per Pierre de Ronsard amb traducció de Pere Rovira i us lliurarem el proper llibre del Club, Antología mayor de la poeta Alfonsina Storni (1892-1938).

Us adjuntem la fitxa de lectura d’Alfonsina Storni- Antología Mayor.

Esperem els vostres comentaris sobre les lectures!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.