Inici » Activitats, Destacat, Poesia

Rimes & Graff

3 novembre 2011 Sense Comentaris

ACTIVITAT ANUL·LADA!!!

Del 8 al 12 de novembre a la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda tindrà lloc el taller Rimes & Graff. Es tracta d’un taller de diferents sessions que té per objectiu apropar la poesia als adolescents/joves mitjançant una expressió artística que reconeguin i sentint com a pròpia, en aquest cas el graffitti. Està adreçat a joves de 12 a 17 anys. L’activitat és gratuïta i cal inscripció prèvia.

El taller es farà en quatre sessions, i comptarà amb la presència de la poeta Núria Martínez Vernis i el col·lectiu Difusor (Artistes del graffitti). També tindrem la col·laboració de l’entitat juvenil A lo bicien (grup de música de hip-hopo, rap…). El dissabte 12 i com a cloenda es realitzarà un mural col·lectiu amb tots els nois/es i els artistes de Difusor.

Aquest projecte s’ha pogut realitzar per la cooperació amb diferents equipaments i agents del territori, com l’Espai Jove Boca Nord i Temps de Barri. I tenim també el suport en la difusió dels APC’s (Educadors de Carrer) del Guinardó.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.