Inici » Activitats, Destacat, Novetat, Poesia

Cicle de poesia:De pensament, paraula i obra. José Ramón Ripoll

25 octubre 2011 Sense Comentaris

Aquest dijous 27 d’octubre a les 20 hores a la sala d’actes de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda iniciarem la 18a edició del cicle estable de poesia “De Pensament, paraula i obra” amb la presència del poeta José Ramón Ripoll.L’acte serà presentat per Jordi Virallonga.

RECITAL DE JOSÉ RAMÓN RIPOLL

José Ramón Ripoll (Cadis,1952). Ha vingut combinant des de ben jove la dedicació a la música i a la literatura en les seves variades vessants. És escriptor i periodista de Ràdio Nacional d’Espanya i condueix diferents espais a Ràdio Clàssica. Ençà la seva fundació el 1991 dirigeix ​​RevistAtlántica de poesia, publicació dedicada a difondre especialment la literatura iberoamericana i internacional. Ha publicat diversos llibres de poemes, entre els quals destaquen La tarde en sus oficios (1978), La Tauromaquia (1980), Sermón de la barbarie (1981), El humo de los barcos (1984), Las sílabas ocultas (1991) i Niebla y confín (2000). Entre els premis que ha rebut destaca el Rei Joan Carles I, en la seva primera convocatòria, el 1983, Guernica (1979) o Tiflos (1999).

Properes sessions:

Dijous, 3 de novembre de 2011, 20 h. Sala d’actes.

Recital de Maram Al-Masri.

Presentat per Jordi Virallonga.

Dijous, 15 de desembre de 2011, 20 h. Sala d’actes.

Recital de Lluís Calvo.

Presentat per Jordi Virallonga.

Dijous, 26 de gener de 2012, 20 h. Sala d’actes.

Recital d’Andrés Sánchez Rovayna.

Presentat per Jordi Virallonga.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.