Inici » Autor del mes, Destacat, Poesia

Autor del mes: Isabel Pérez Montalbán (2a part)

8 setembre 2011 Sense Comentaris

Seguim parlant d’Isabel Pérez Montalbán. Per expressar les seves inquietuts socials Isabel Pérez Montalbán utilitza llenguatges i recursos que l’apropen a la realitat de la gent comuna i que l’ajuden a mostrar la seves situacions personals , com són el cinema, la música i la televisió, per això no és d’estranyar a la seva obra poètica constants referències a aquests medis que la societat consumeix.

De la poesia d’Isabel Pérez Montalbán cal remarcar també una postura autoreflexiva i crítica en constant diàleg entre la intimitat i el fet públic, polític i social, amb un vocabulari transparent, realista i solidari que arriba a les conciències i que fuig de les imatges abstractes.

Isabel Pérez Montalbán forma part de diverses antologies, sent algunes de les últimes: 11-M: Poemas contra el olvido (2004), Hablando en plata (2005), Antología 3 (2006), Escrituras del desconcierto: el imaginario creativo del siglo XXI (2006), Once poetas críticos en la poesía española reciente (2007) i 23 Pandoras (2009).

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.