Inici » Autor del mes, Destacat, Novetat, Poesia

Autor del mes: Isabel Pérez Montalbán (1a part)

6 setembre 2011 Sense Comentaris

Isabel Pérez Montalbán va néixer a Còrdova l’any 1964. Actualment resideix a Màlaga, ciutat a la que es va traslladar sent molt jove. Amb un marcat perfil humanista, va estudiar Magisteri i Comunicació Audiovisual, col·laborant paral·lelament a diversos mitjans de comunicació i en l’organització d’activitats culturals.

Amb els anys, se li va anar despertant una clara vocació social i de classe que juntament amb la seva sensibilitat cultural i poètica han facilitat la creació d’un món poètic al voltant dels grups socials més desfavorits, tenint com a objectiu principal la denúncia de les desigualtats i les injustícies del món capitalista i burgués, a vegades des del punt de vista dels perdedors i d’altres amb un caire més combatiu i insubordinat, però mai sense caure els seus poemes en pamflets propagandístics. Aquests aspectes els comparteix amb els anomenats poetes de la consciència.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.