Inici » Destacat, Novetat, Poesia

Us recomanem… Música de poetes

30 agost 2011 2 Comentaris

Música de poetes

En aquest recurs en línia trobareu un interessant espai virtual on són protagonistes la música i la poesia. Podreu conèixer les cançons que músics catalans han fet a partir dels versos dels millors poetes de la nostra terra, algunes de les quals, hores d’ara, són difícils de trobar pel gran públic. Es poden escoltar poemes interpretats per cantants tan importants com Maria del Mar Bonet, Lluís Llach, Toti Soler, Pau Riba o Xavier Ribalta entre molts altres.

A més de les cançons, hi trobareu també una sèrie de continguts complementaris sobre recursos poètics, que pot ser d’utilitat tant per al públic en general com per treballar des de diferents àmbits disciplinaris (música i llengua catalana especialment).

Recordeu que a la biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda també podeu trobar cd’s amb música de poetes interpretats per autors com Joan Manuel Serrat, Marina Rossell, Ovidi Montllor, Raimon o Lluís Llach entre altres.

2 Comments »

  • Joana said:

    Un recurs excel·lent! Gràcies per la recomanació! He escoltat unes versions de Pere Quart que m’han agradat especialment i que us recomano:

    http://www.uoc.edu/app/musicadepoetes/servlet/org.uoc.lletra.musicaDePoetes.Poeta?autor=458

  • Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda said:

    Gràcies pel teu interès. La veritat és un recurs molt recomanable.Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.