Inici » Autor del mes, General, Novetat

Autor del mes: Mercedes Abad I

11 setembre 2011 Sense Comentaris

Mercedes Abad (1961- ) és una escriptora i periodista barcelonina. Després d’alguns passos amb el món del cinema i el teatre, el 1986 guanyà la VIII edició del premi de narrativa eròtica La sonrisa vertical, amb el seu llibre de relats Ligeros libertinajes sabáticos.

Ha col.laborat en diversos mitjans de premsa escrita. Els seus articles per al suplement català de el diari El País han estat recollits en el volum Titúlate tu (Debolsillo, 2002). En l’actualitat col.labora també a la revista mensual alemanya Ecos d’Espanya i Llatinoamèrica, a la Cadena Ser, Com Ràdio i el canal digital de TVE. Actualment, imparteix classes de narrativa a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu de Barcelona.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.