Inici » Activitats, Destacat, General, Novetat, Poesia

5a Festa de la Poesia a Sitges. 1,2 i 3 de juliol 2011

30 juny 2011 Sense Comentaris

Carles Duarte, Miquel de Palol, Anna Montero, Pere Pena, Marta Pessarrodona, Ester Xargay i Gloria Bosch Maza són els set poetes homenatjats en la cinquena edició de la Festa de la Poesia a Sitges. Música, circ, recitals, exposicions i un munt d’activitats es duran a terme de l’1 al 3 de juliol per acollir els autors.

La Festa de la Poesia a Sitges, ideada i dirigida pels dos poetes sitgetans Cèlia Sànchez-Mústich i Joan Duran, convida cada any set poetes cabdals de la literatura catalana i organitza un seguit d’actes, amb els autors com a protagonistes, però amb la intenció d’involucrar-hi tot el poble. Enguany, a més, per celebrar el cinquè aniversari, el Festival comptarà amb la participació d’un grup de poetes convidats en les anteriors edicions: Màrius Sampere, Maria Josep Escrivà, Montserrat Rodés, Lluís Calvo, Núria Martínez-Vernis, Miquel-Lluís Muntané, Mireia Vidal-Conte, Teresa Pascual, Josep-Anton Soldevila i Esther Zarraluki. Tots ells llegiran textos en un entorn màgic i com a introducció a l’espectacle de bombolles de Pep Bou, divendres, a les 22.30 hores, al Saló d’Or del Palau Maricel.

La rebuda dels poetes, com cada any, es farà a la plaça de l’estació amb una banda de música i una cercavila pels carrers. Diversos recitals acompanyats de música, exposicions, concerts, col·loquis i, per primera vegada, espectacles de circ completaran el cap de setmana. L’acte de cloenda se celebrarà dissabte a la nit, als Jardins del Retiro, on els set poetes convidats llegiran els seus poemes, amb l’actor Enric Cambray com a mestre de cerimònia.

L’Ajuntament de Sitges i la Societat Recreativa El Retiro participen en l’organització de la Festa de la Poesia a Sitges, amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes i el Consorci del Patrimoni de Sitges i el suport de l’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya, entre d’altres entitats.

Més informació:

Web de la  Festa de la Poesia

Programa de mà 5a Festa de la Poesia

Cartell de la 5a Festa de la Poesia

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.