Inici » Activitats, Destacat, General, Novetat, Poesia

5a Festa de la Poesia a Sitges. 1,2 i 3 de juliol 2011

30 juny 2011 1.466 views Sense Comentaris

Carles Duarte, Miquel de Palol, Anna Montero, Pere Pena, Marta Pessarrodona, Ester Xargay i Gloria Bosch Maza són els set poetes homenatjats en la cinquena edició de la Festa de la Poesia a Sitges. Música, circ, recitals, exposicions i un munt d’activitats es duran a terme de l’1 al 3 de juliol per acollir els autors.

La Festa de la Poesia a Sitges, ideada i dirigida pels dos poetes sitgetans Cèlia Sànchez-Mústich i Joan Duran, convida cada any set poetes cabdals de la literatura catalana i organitza un seguit d’actes, amb els autors com a protagonistes, però amb la intenció d’involucrar-hi tot el poble. Enguany, a més, per celebrar el cinquè aniversari, el Festival comptarà amb la participació d’un grup de poetes convidats en les anteriors edicions: Màrius Sampere, Maria Josep Escrivà, Montserrat Rodés, Lluís Calvo, Núria Martínez-Vernis, Miquel-Lluís Muntané, Mireia Vidal-Conte, Teresa Pascual, Josep-Anton Soldevila i Esther Zarraluki. Tots ells llegiran textos en un entorn màgic i com a introducció a l’espectacle de bombolles de Pep Bou, divendres, a les 22.30 hores, al Saló d’Or del Palau Maricel.

La rebuda dels poetes, com cada any, es farà a la plaça de l’estació amb una banda de música i una cercavila pels carrers. Diversos recitals acompanyats de música, exposicions, concerts, col·loquis i, per primera vegada, espectacles de circ completaran el cap de setmana. L’acte de cloenda se celebrarà dissabte a la nit, als Jardins del Retiro, on els set poetes convidats llegiran els seus poemes, amb l’actor Enric Cambray com a mestre de cerimònia.

L’Ajuntament de Sitges i la Societat Recreativa El Retiro participen en l’organització de la Festa de la Poesia a Sitges, amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes i el Consorci del Patrimoni de Sitges i el suport de l’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya, entre d’altres entitats.

Més informació:

Web de la  Festa de la Poesia

Programa de mà 5a Festa de la Poesia

Cartell de la 5a Festa de la Poesia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.