Inici » Activitats, Destacat, Novetat, Poesia

Cicle de poesia:De pensament, paraula i obra. José Ángel Leyva

28 juny 2011 Un Comentari

Aquest dijous 30 de juny a les 19 hores a la sala d’actes de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda continuarem amb la 17a edició del cicle estable de poesia “De Pensament, paraula i obra” amb la presència del poeta José Ángel Leyva. L’acte serà presentat per Jordi Virallonga. Durant l’acte es presentarà la revista dirigida per Leyva La Otra.

RECITAL DE JOSÉ ÁNGEL LEYVA

José Ángel Leyva (Durango, Mèxic, 1958). A cavall entre la ciència i la literatura es va graduar en estudis de Medicina a la Universitat de Juárez i relitzà estudis de mestratge en Literatura Iberoamericana a la Facultat de Filosofia i Lletres de la UNAM. Poeta, narrador, assagista, editor i promotor cultural ha publicat en més d’un àmbit: poesia, novel·la, llibres infantils, treballs de divulgació… Ha guanyat diversos premis poètics i periodístics entre ells el Premio Nacional de Poesía “Olga Arias” amb el llibre Entresueños, el 1990; el Premio del XXIX Certamen Nacional de Periodismo del Club de Periodistas de México, el 1999 o el Premio “Luis Donaldo Colosio” a las Letras, otorgat per l’Estat de Durango, el 2007. Actualment dirigeix la Revista de Poesía La Otra i els seus poemes han estat traduïts a gairebé una desena d’idiomes.

Recordeu que totes les sessions són gratuïtes i es duran a terme a la Sala d’actes de la biblioteca.
Cicle reconegut amb 1 crèdit de lliure elecció per la Universitat de Barcelona.

One Comment »

  • Recital de José Ángel Leyva | Revista La Otra said:

    […] de poesia “De Pensament, paraula i obra” amb la presència del poeta José Ángel Leyva. Ver información completa Esta entrada fue publicada en Actividades culturales, Notas destacadas, Noticias. Guarda el […]

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.