Inici » Activitats, Destacat, General, Poesia

Luna Miguel a la Biblioteca Mercè Rodoreda

24 maig 2011 Sense Comentaris

luna_miguel

La Biblioteca Guinardó – Mercè Rodoreda va celebrar el passat 12 de maig, dins dels actes del Festival Barcelona Poesia 2011, una nova sessió del cicle Parlem amb…on la jove poeta Luna Miguel (Alcalá de Henares, 1990) va ser convidada per parlar sobre el seu darrer poemari Poetry is not dead amb l’editor Sergio Gaspar.

Luna Miguel és una autora que pertany a la generació de joves poetes que, en l’actualitat, aporten diferents maneres de fer a la literatura i la seva visió crítica sobre els continguts i les formes de les generacions anteriors desde la difusió on line a la xarxa.

La seva poesia pretén una actitud subversiva de canvi que Sergio Gaspar va definir com a punk suau, light. I és que la provocació mitjançant el sexe, les drogues o el punk són temes recurrents presents al poemari, però és en el territori de la corporalitat on es troba el punt més personal de Poetry is not dead : l’amor, la sexualitat, el cos, la malaltia, són temes que traspasen els poemes de Luna Miguel.

Luna Miguel porta temps traient el cap pel món literari i periodístic-col·labora al diari Público i a la revista Quimera-, motius pels quals serà bo seguir la seva trajectòria i poder conèixer l’evolució de la seva obra. Esperem que els seus versos Acabaré escribiendo / cualquier cosa / menos poesía no acabin sent premonitoris.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.