Inici » Activitats, Destacat, Novetat, Poesia

Cicle de poesia:De pensament, paraula i obra.Almudena Guzmán

17 maig 2011 Sense Comentaris

Aquest dijous 19 de maig a les 20 hores a la sala d’actes de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda continuarem amb la 17a edició del cicle estable de poesia “De Pensament, paraula i obra” amb la presència de la poeta Almudena Guzmán. L’acte serà presentat per Jordi Virallonga.

RECITAL D’ALMUDENA GUZMÁN

Almudena Guzmán (Navacerrada, Madrid, 1964). Llicenciada en Filologia Hispànica, es doctorà amb una tesis sobre Francisco de Quevedo. Començà a escriure poesia amb tan sols 15 anys i des de llavors ha obtingut una llarga llista de premis i reconeixements. Entre tots aquests cal destacar el Premi Hiperión, el 1986, per Usted ; el Premi Ciutad de Melilla, el 1989, amb El libro de Tamar i el Premio Internacional de Poesía Claudio Rodríguez per la seva obra El príncipe rojo (2006). Actualment col·labora de forma habitual escrivint articles d’opinió al diari ABC i al seu suplement cultural. La seva poesia, sensual i de temàtica fonamentalment amorosa, es mou entre el vers lliure, el llenguatge col·loquial i les imatges surrealistes, tot formant una de les veus més suggestives de la poesia espanyola contemporània.

Recordeu que totes les sessions són gratuïtes i es duran a terme a la Sala d’actes de la biblioteca.
Cicle reconegut amb 1 crèdit de lliure elecció per la Universitat de Barcelona.

Propera sessió:

Dijous, 30 de juny de 2011, 20 h. Sala d’actes.

Recital de José Ángel Leyva.

Presentat per Jordi Virallonga.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.