Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat, Novetats bibliogràfiques

Novel·la Barcelonina — Novetats maig 2011

9 maig 2011 Sense Comentaris

Ja teniu disponibles les novetats del mes de maig de novel·la barcelonina contemporània. Podeu consultar la guia més a baix, clicant els diferents enllaços, però us destaquem un títol, en la versió original castellana,  Habitaciones Cerradas de l’escriptora Care Santos. La novel·la fa un retrat de la burgesia barcelonina a través de la saga de la família Lax (família de ficció). l’Acció transcorre de finals del segle XIX a principis del XX  fins la guerra Civil, i fent un salt a l’actualitat. Ens fa un viatge ràpid però rigorós per la  història de la ciutat Comtal.

Consulteu la guia aquí

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.