Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Etapes, Itineraris literaris

Al margen: Etapa 11. Primera part

19 juny 2009 2 Comentaris

‘La calle Robador es la de mayor densidad prostibularia. La etimología de su nombre es incierta; seguramente se llamaba así el propietario de alguna casa rural. Se suele entrar en ella desde la calle San Pablo…A continuación, y en el breve espacio de unos metros, se suceden casi trenta bares y una docena de meublés en los pisos, donde las prostitutas trafican con la abigarrada multitud de clientes.’
Josep Maria Carandell. Guía secreta de Barcelona (Ed.Al-Borak, 1974).

2 Comments »

  • elveidedalt said:

    Us acabo de descobrir. Em sembla una iniciativa molt lloable. Es pot col.laborar d’alguna manera?

  • Rafael Soteras i Roca said:

    Simplement m’ha sorprès el nom de carrer a la propaganda del local de música: 23 Robadors i el que està escrit al mateix carrer: en Robador. Gairebé es mereix alguna cosa que s’assembli a la poesia…

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.