Inici » Activitats, Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Novetat

Premi Crexells 2011 II

17 abril 2011 Sense Comentaris

Us presentem la primera de les tres obres finalistes

Un Dia tranquil / Ponç Puigdevall. — Barcelona : Tusquets, 2010. Demaneu la reserva d’aquest document

Sinopsi. Nicolau Batet, sotmès a l’energia de l’error, vol fugir de la teranyina ruïnosa que l’encercla a la ciutat on viu i emprèn un viatge estrany cap al seu poble natal, a la costa. L’excusa és que l’han convidat a la festa d’aniversari del casament d’uns amics de joventut, però des que hi arriba constata que tot ha canviat i que res no pot ser igual a l’edat de les il·lusions, a pesar que encara hi ha un lligam amb el grup d’amics que retroba: la preocupació única de tothom per la set.

L’autor. (1963- ) Viu a Girona i s’ha dedicat durant molts d’anys a la crítica literària als diaris El Punt i El País. L’any 1990 va guanyar el premi Andròmina amb Un silenci sec i el Ciutat de Barcelona de novel·la, 2011: amb Un dia tranquil.

És autor també de les següents obres:

Un silenci sec. Eliseu Climent, 1992.

Era un secret. Quaderns Crema, 1998. Demaneu la reserva d’aquest document

Àlbum Galmés. Quaderns Crema, 2002.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.