Inici » Activitats, Destacat, Novetat, Poesia

Cicle de poesia:De pensament, paraula i obra.Juan Carlos Mestre

12 abril 2011 Sense Comentaris

Aquest dijous 14 d’abril a les 20 hores a la sala d’actes de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda continuarem amb la 17a edició del cicle estable de poesia “De Pensament, paraula i obra” amb la presència del poeta Juan Carlos Mestre.L’acte serà presentat per Jordi Virallonga.

RECITAL DE JUAN CARLOS MESTRE

Juan Carlos Mestre (Villafranca del Bierzo, León, 1957). Poeta i artista visual. Té més d’una vintena de llibres de poemes publicats, entre ells Antífona del Otoño en el Valle del Bierzo (Premio Adonais, 1985), La poesía ha caído en desgracia (Premio Jaime Gil de Biedma, 1992), La tumba de Keats (Premio Jaén de Poesía, 1999) i La casa roja, que va ser reconegut amb el Premio Nacional de Poesía (2009). La seva obra poètica escrita entre 1982 i 2007 ha estat recollida a l’antologia Las estrellas para quien las trabaja (2007). Ha editat nombrosos llibres d’artista, en els quals acompanya amb els seus gravats poemes d’Antonio Gamoneda, Diego Valverde, Miguel Ángel Muñoz Sanjuán, Gonzalo Rojas, Jorge Riechmann, entre d’altres.

Recordeu que totes les sessions són gratuïtes i es duran a terme a la Sala d’actes de la biblioteca.
Cicle reconegut amb 1 crèdit de lliure elecció per la Universitat de Barcelona.

Properes sessions:

Recital d’Almudena Guzmán.Presentat per Jordi Virallonga.

Dijous, 19 de maig de 2011, 20 h. Sala d’actes.

Recital de José Ángel Leyva.Presentat per Jordi Virallonga.

Dijous, 30 de juny de 2011, 20 h. Sala d’actes.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.