Inici » Activitats, Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Novetat

Premi Crexells 2011

10 abril 2011 Sense Comentaris

El Crexells és el premi novel·lístic més antic en llengua catalana. Enguany, arriba a la seva 30a edició i aposta una vegada més pel criteri dels socis ateneistes per escollir la millor novel·la del 2010.

El jurat del Premi Crexells, compost per Pilar Argudo, Carme Arnau, Xavier Pla, Ricard Ruiz, Ramon Pla Arxé, secretari, i Lluís Reales, president, ha seleccionat les tres millors novel·les en català publicades durant el 2010. Les novel·les La Pastoral catalana de Julià de Jòdar, Un dia tranquil de Ponç Puigdevall i El somni de Farrigdon Road d’Antoni Vives, han estat proclamades finalistes.

Enguany, el Crexells, el premi novel·lístic més antic en llengua catalana, celebra la seva XL edició. I aposta, de nou, per una dimensió més participativa, el foment de la lectura i pel criteri dels ateneistes per escollir la millor novel·la publicada durant l’any 2010.

Durant els propers quatre mesos, l’Ateneu Barcelonès ha programat un cicle d’activitats obert a tothom per a donar a conèixer les tres novel·les que opten al premi. Un cicle que s’iniciarà amb els “Els dimecres del Crexells”,  un conjunt de tres actes per a conèixer cada autor i la seva obra, de la mà dels propis escriptors i els crític literaris. A més, es realitzaran clubs de lectura sobre les tres obres, moderats per l’escriptor Àngel Burgas. Us convidem a participar-hi!
El guanyador del Premi Crexells 2011 serà proclamat el 22 de juny, a La Revetlla Literària.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.