Inici » Activitats, Destacat, Poesia

Marroc en vers. Recital poètic a càrrec d’un grup de poetes marroquins

7 abril 2011 Sense Comentaris

En el marc de col·laboració que Biblioteques de Barcelona manté amb la biblioteca de Fes, el proper dilluns 11 d’abril, a les 19 hores a la sala d’actes de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda tindrà lloc un recital poètic a càrrec d’un grup de poetes marroquins que ens oferiran un tast de la seva obra.

Els autors marroquins són: Raissouni Boulkher Khalid, Abdelzaziz el Hakim, Abdelaziz Azrhai, Nabil Mansar, Boujbiri Mohamed, Aicha Bassry, Ouidad Benmoussa, Jalal El Hakmaoui i El Kadiri Mourad.

Juntament amb els poetes marroquins, hi intervindrà David Castillo, el primer poeta català que ha vist traduïda una de les seves obres al àrab.

L’acte està organitzat per Biblioteques de Barcelona i hi col·laboren la Maison de la poésie au Maroc i l’Institut Français de Barcelona.

Us hi esperem!!

A la nostra biblioteca trobareu els següents llibres de poesia marroquina:

Qadiri, Murad. Pájaro de Dios.Alcalá la Real: Alcalá, 2010

Maimouni, Mohamed. Poetas de Marruecos : lecturas poéticas de Mohamed Maimouni, Mohamed Bennis, Mehdi Akrif.Cádiz : Ministerio de Cultura, DL 2005

Voces del sur : poesía marroquí contemporánea.Sevilla : Alfar, DL 2007

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.