Inici » Activitats, Destacat, Novetat, Poesia

Club de lectura de poesia. Jordi Virallonga

5 abril 2011 1.349 views Sense Comentaris

Continuen les sessions del Club de lectura de Poesia de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, l’espai de tertúlia i debat especialitzat en poesia. La propera trobada serà el dimarts 12 d’abril  a les 19 hores. (Recordeu que cal inscripció prèvia.)

Es comentarà la lectura que s’ha realitzat sobre La poesia essencialde Rosa Leveroni i us lliurarem l’últim llibre del Club d’aquest curs, “Hace triste” del poeta i coordinador del Club de lectura de Poesia Jordi Virallonga.

Us adjuntem la Fitxa de lectura de Jordi Virallonga.

Esperem els vostres comentaris sobre les lectures!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.