Inici » Activitats, Destacat, Novetat, Poesia

Club de lectura de poesia. Jordi Virallonga

5 abril 2011 Sense Comentaris

Continuen les sessions del Club de lectura de Poesia de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, l’espai de tertúlia i debat especialitzat en poesia. La propera trobada serà el dimarts 12 d’abril  a les 19 hores. (Recordeu que cal inscripció prèvia.)

Es comentarà la lectura que s’ha realitzat sobre La poesia essencialde Rosa Leveroni i us lliurarem l’últim llibre del Club d’aquest curs, “Hace triste” del poeta i coordinador del Club de lectura de Poesia Jordi Virallonga.

Us adjuntem la Fitxa de lectura de Jordi Virallonga.

Esperem els vostres comentaris sobre les lectures!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.