Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

Mapa literari barceloní

1 abril 2011 Sense Comentaris

Des que es va engegar aquest bloc hem intentat posar-vos al dia de tot allò que es troba en la intersecció entre Barcelona i la literatura, i és molta cosa i molt bona! Entre la varietat de continguts que trobareu en aquest bloc estan els itineraris literaris per la ciutat i en referència a aquest tema hem actualitzat el nostre blogroll perquè tingueu més opcions tots els que busqueu la petjada literària de la ciutat…

Per començar us volem recomanar que feu una ullada la Nova Cartografia Literària de Barcelona, una col·laboració entre Biblioteques de Barcelona i Kosmopolis on podreu accedir a un mapa interactiu i descobrir rutes literàries, guies de lectura, entre d’altres recursos.

La xarxa és una bona terra de conreu per trobar informació sobre la ciutat i el bloc Altres Barcelones n’és una bona mostra. De l’historiador Dani Cortijo hi trobareu anècdotes, història i moltes curiositats.

Corpus Literari Ciutat de Barcelona és un web exhaustiu on hi podreu cercar obres i autors que es nodreixen de la ciutat com a escenari dels seus llibres, però també articles i altres webs sobre el tema.

Al bloc Diari d’un llibre vell han intentat fer una llista més o menys exhaustiva sobre la Ficció de Barcelona que us pot ajudar a decidir les properes lectures.

I per si encara no n’heu tingut prou, la cirereta del pastís és l’article de l’Ada Castells Les grans novel·les sobre Barcelona.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.