Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

L’última tarda.Jeff Wall interpreta a Juan Marsé

17 juny 2024 Sense Comentaris

El dimecres 19 de juny a les 19 hores a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé tindrà lloc l’activitat “L’última tarda. Jeff Wall interpreta a Juan Marsé“. Es tracta d’una taula rodona, en la qual participaran el fotògraf canadenc Jeff Wall, un dels fotògrafs contemporanis més reconeguts a nivell internacional, l’activista veïnal Custodia Moreno, el biògraf de Juan Marsé, Josep Maria Cuenca, i el periodista Miquel Molina com a moderador. El tema de la xerrada és el procés de creació de l’obra que Jeff Wall, ha realitzat a partir del text de Marsé, des del punt de vista literari-artístic i també històric-polític.

L’activitat forma part de la programació vinculada a l’exposició  Una ciutat desconeguda sota la boira. Noves imatges de la Barcelona dels barris que s’inaugura al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) el pròxim 21 de juny i que es podrà veure fins al 12 de gener de 2025.

Us hi esperem!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.