Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina

Sessió oberta del Club de lectura amb Josep Maria Cuenca, biògraf de Marsé

10 juny 2024 Sense Comentaris

El dimarts 11 de juny a les 18:30 hores tindrà lloc una sessió especial del Club de lectura, perquè tindrem l’honor de rebre Josep Maria Cuenca, biògraf de Juan Marsé per comentar amb ell la novel·la “Últimas tardes con Teresa” i altres qüestions que es puguin plantejar.

Josep Maria Cuenca és escriptor, periodista i docent d’ensenyament mitjà i d’educació d’adults, nascut a Barcelona l’any 1966. És Llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. Ha estat lector per varies editorials i ha fet col·laboracions periodístiques en diversos mitjans. La biografia de Juan Marsé es titula “Mientras llega la felicidad: una biografia de Juan Marsé”. A més ha escrit les biografies dels fotografs Joaquim Morelló i Ignasi Canals.

Serà una sessió oberta a tothom, en la qual segur que descobrirem claus per entendre millor “Últimas tardes con Teresa” i el seu autor. Us hi esperem a tots!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.