Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Club de lectura, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Sessió oberta del Club de lectura amb Gemma Ruiz

17 maig 2024 Sense Comentaris

   El dimecres 22 de maig a les 18:30 hores tindrà lloc una nova sessió del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina en la qual comentarem el llibre “Les nostres mares” de l’escriptora Gemma Ruiz. Serà una sessió molt especial perquè comptarem amb la presència de l’autora que a més de parlar del llibre, contestarà a les qüestions que puguin sorgir.

   Gemma Ruiz és una periodista i escriptora nascuda a Sabadell l’any 1975.  Ha treballat des de 1997 als serveis d’informatius de Televisió de Catalunya. També va fer les cròniques teatrals al programa “La nit al dia” de la mateixa cadena. Com a escriptora té tres novel·les: “Argelagues”, Ca la Wenling i “Les nostres mares”, que va guanyar el premi Sant Jordi de novel·la 2022.

   Les nostres mares és una història coral d’un grup de dones: la Lali, l’Anita, la Dolors, la Gabriela, la Bet, la Lara, la Laura, la Montserrat, la Dora i la Mireia. La seva història reflecteix diverses problemàtiques: l’avortament, el lesbianisme, l’emigració, la infelicitat matrimonial i el feminisme.

   Com sempre, us desitgem una feliç lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.