Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Espai Barcelona, General, Novetat

La Biblioteca El Carmel-Juan Marsé recomana… El Carmelo desaparecido

3 maig 2024 Sense Comentaris

Ricard Paradís és un historiador nascut a Barcelona l’any 1977. És llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona, master en Estudis Històrics, master en Formació del Professorat, doctorand en Història i estudis de comerç. És coautor de varis llibres d’ història local i social.

“El Carmelo desaparecido” és un recull de fotografies, que venen acompanyades de uns breus textos, que serveixen per mostrar com va ser un dels barris més oblidats de la ciutat: El Carmel. A partir d’això és fa un breu repàs a la història del Carmel. El llibre toca aspectes com la importància de l’ermita, les vistes del barri, el barraquisme, les lluites dels veïns per aconseguir millores per al barri com escoles, espais per la gent gran i altres serveis i l’oci dels seus habitants amb els bars, l’equip de futbol o la coral.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.