Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Gènere negre, Novel·la barcelonina, Novetat

L’autor negro-criminal del mes és…. Eduard Palomares

19 abril 2024 Sense Comentaris

El dijous 25 d’abril a les 18:30 hores tindrà lloc la següent sessió del Club de Novel·la Negra de Barcelona, en la qual comentarem la novel·la “No cerramos en agosto” de Eduard Palomares.

Eduard Palomares és un periodista i escriptor nascut a Barcelona l’any 1980. Treballa des de fa 15 anys a El Periódico de Catalunya a la sessió de monografies, suplements i pàgines especials. És autor de dues novel·les: “No cerramos en agosto” i  “Igual que ayer”.

“No cerramos en agosto” és una novel·la protagonitzada per Jordi Viassolo, que és un jove que aconsegueix signar un contracte de becari per treballar dos mesos en l’Agència de detectius “Private Eye”. Marina del Duque, la propietària de l’ Agència li encarrega la creació d’un diari on-line especialitzat en economia, que serveixi per fer de tapadora a l’ Agència i passar l’estiu al despatx, però rebutjant tots els possibles casos fins el setembre. Com que el somni de Jordi és treballar com a detectiu, no fa cas i accepta un cas en el qual ha de trobar a Sara Dalmau, la dona d’Oscar Giralt, que és el director financer d’una multinacional.

Com sempre, us desitgem una feliç lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.