Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Lluís-Anton Baulenas

8 abril 2024 Sense Comentaris

   Dimarts 9 d’abril de 2024 a les 18: 30 hores tindrà lloc la següent sessió del Club de Novel·la Barcelonina, en la qual comentarem el llibre “Seré el teu mirall” de Lluís-Anton Baulenas.

   Lluís-Anton Baulenas és un filòleg, escriptor, traductor, dramaturg i crític literari nascut a Barcelona l’any 1958. Ha treballat com a mestre d’escola privada i en instituts de secundària. Ha estat actor, director i autor de teatre. Té una llarga trajectòria literària, i ha rebut varis premis entre els quals destaquem el Premi Carlemany  per al foment de la lectura 1998 per “El fil de plata”, el premi Ramon Llull 2005 per la novel·la “Per un sac d’ossos” i el Premi Sant Jordi de novel·la 2008 per “El nas de Mussolini”

   “Seré el teu mirall” és la seva darrera novel·la.  El protagonista és Jaume Pedrol, un filòleg que torna a Barcelona per treballar com a cambrer a un bar del Raval després d’estar vivint una temporada com a vagabund. Un dia salva a Amadeu Torà de ser apallissat per Nefra, un transvestit. En agraïment Amadeu ofereix a Jaume una feina millor. En principi, Jaume rebutja l’oferiment, però després d’ atac d’ansietat canvia d’idea. La feina consisteix en gestionar una immobiliària però això és en realitat una tapadora per negocis il·legals.

   Com sempre, us desitgem una feliç lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.