Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Gènere negre, Novel·la barcelonina, Novetat

La Biblioteca El Carmel-Juan Marsé recomana… Todos buscan a Nora Roy

26 gener 2024 Sense Comentaris

   Lorena Franco és una actriu, model i escriptora nascuda a Barcelona l’any 1983. És una actriu amb llarga trajectòria en cinema, sèries de televisió i publicitat. Ha publicat 12 novel·les a Amazon. Va obtenir exit amb La viajera del tiempo, que va ser un fenomen de vendes a Espanya, Estats Units i Mèxic. Actualment compagina l’actuació amb la literatura. “Todos buscan a Nora Roy”  va ser publicada l’any 2021.

   La història comença quan Eva decideix buscar una companya de pis després d’una ruptura sentimental i la mort de la seva avia per consell d’una amiga, Natalia. Finalment, troba a Charlotte una jove parisina, que té un comportament estrany. El que Eva no sap és sota la identitat de Charlotte s’amaga Nora Roy, una jove que va assassinar al seu psiquiatra i a una infermera i està buscada per la policia. Es tracta d’un thriller que té molts girs argumentals.

   La trama es desenvolupa principalment al Districte de Gràcia, però també hi ha referències a altres districtes com Ciutat Vella, Eixample i Sarrià.

Finalment, us oferim un fragment de la novel·la:

“… Me quede allí observando  con toda la tranquilidad del mundo, como si nada me preocupara y las agujas del reloj no importaran, cómo el barrio de Gracia se iba desperezando poco a poco. Hombres solos que se detenían a comprar una o más roses, algunos de ellos con bolsitas en cuyo interior no costaba imaginarse un bollo o un cruasán, parejas cogidas de la mano mirándose embelesadas antes de separarse para ir a trabajar… En el momento en que vi que era contraproducente para mi corazón seguir allí sentada, comprobando cómo el mundo seguia girando sin importarle lo más mínimo mi insignificante existència, subí a casa, cogí los dos ejemplares de la novela El psiquiatra, el mío y el de Lola, y me fuí paseando hasta las Ramblas”.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.