Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Club de lectura, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Luis Cabrera

5 gener 2024 Sense Comentaris

   El dimarts 9 de gener a les 18:30  tindrà lloc  la primera sessió del 2024 del Club de Novel·la Barcelonina, en la qual comentarem el llibre “La vida no regalada” de Luis Cabrera.

   Luis Cabrera és un music  i escriptor que  va néixer al poble jaenès d’Arbuniel l’ any 1954. Resideix a Barcelona des de 1964. Va ser l’impulsor de la Peña Flamenca Enrique Morente. En 1979 va fundar Taller de Musics. El 2005 va publicar el llibre “Els altres andalusos” , l’any 2010 el llibre “Catalunya serà impura o no serà” i el 2021 la novel·la “La vida no regalada”

   “La vida no regalada” és una novel·la protagonitzada per Lorenzo Almendro, alter ego del autor. Ens narra la seva vida de com surt del poble jaenès de Zimbra per emigrar a Barcelona, on el jove Lorenzo s’involucra en la creació d’ una Penya Flamenca apadrinada per Enrique Morente i en la seva participació en moviments socials durant el franquisme.

   Com sempre, us desitgem una feliç lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.