Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Club de lectura, Destacat, General, Gènere negre, Novel·la barcelonina, Novel·la negra, Novetat

L’autor negro-criminal del més és…. Francisco González Ledesma

18 desembre 2023 Sense Comentaris

El dijous 21 de desembre a les 18:30 tindrà lloc la darrera sessió del Club de lectura de novel·la negra de Barcelona del 2023, en la qual comentarem el llibre “La dama de Cachemira” de Francisco González Ledesma.

“La dama de Cachemira” és una novel·la que comença un assassinat i un mort. D’una banda, Francisco Balmes és assassinat a un carreró i només queda com a pista una cadira de rodes. D’altra, mor la senyora Ros, fet que deixa a la seva sobrina un seriós problema. Qui intentarà descobrir que hi ha al darrere d’aquests fets serà l’ Inspector Ricardo Méndez.

Francisco González Ledesma és un advocat, periodista, guionista d’historietes i novel·lista, que va néixer a Barcelona l’any 1927 i va morir el 2015. Va estudiar Dret i Periodisme. Va ser advocat a l’editorial Bruguera. Va treballar als diaris El Correo Catalán i La Vanguardia, on va ser redactor en cap. És un escriptor de llarga trajectòria, i durant el franquisme per problemes amb la censura va escriure sota els pseudònims de Silver Kane, Taylor Nunmy, Rosa Alcazar i Fernando Robles. És el creador de la saga de novel·les de l’inspector Ricardo Méndez.

Com sempre, us desitgem una feliç lectura i unes bones festes!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.