Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novetat, Novetats bibliogràfiques

La Biblioteca del Carmel recomana…Barcelona insòlita: una guia temàtica de barris

21 març 2011 Sense Comentaris

Aquesta guia elaborada per Neus Bergua  pretén ajudar a descobrir-nos racons de la ciutat que no són gaire coneguts o que, malgrat formar part del nostre paisatge habitual, amaguen detalls i històries que mereixen que hi dediquem més atenció.

 Us volem recomanar aquesta guia perquè  ens engresca en endinsar-nos als  NOSTRES BARRIS. Inclou una classificació temàtica dels  73 barris de Barcelona, sovint  oblidats per moltes guies, que només giren al voltant de l’anomena’t “ centre” i d’allò que es típic i tòpic per visitar.

 A més, Barcelona insòlita recull 772 propostes classificades en 30 temes tan diversos com ara parcs i jardins, el mar, vies públiques, espiritualitat, art, màgia i il.lusionisme, tauromàquia, jocs i col-leccionisme o la mort.

 De Barcelona, n’hi ha  moltes. La Barcelona del mar, la Barcelona del turista, la Barcelona gastronòmica…  però una guita temàtica de barris ens farà estimar el nostre barris, que són l’essència de la nostra ciutat .

Barcelona insólita : una guia temàtica de barris

Barcelona : Ajuntament de Barcelona, 2010 

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.