Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la negra, Novetat

Inici del Club de novel·la negra de Barcelona en sessió oberta amb Carlos Zanón

23 octubre 2023 Sense Comentaris

Dijous 26 de novembre a les 18:30 començarem la primera sessió del Club de Novel·la Negra de Barcelona, en la qual comentarem el llibre: Carvalho: problemes d’identitat. Serà una sessió especial ja que contarem amb la presència de Carlos Zanón.

Carlos Zanón és un poeta, novel·lista, guionista, articulista i crític literari nascut a Barcelona l’any 1966. El 2017 va ser nomenat comissari del festival Bcnegra. Va començar escrivint poesia al principis dels any 80. El 2008 va publicar la seva primera novel·la Nadie ama a un hombre bueno . Com a novel·lista ha guanyat els Premis Brigada 21 (2009) amb la novel·la Tarde, mal y nunca , el Premi a la Millor Novel·la al festival Valencia Negra (2013) amb el llibre No llames a casa i el Premi Hammet de la Semana Negra de Gijón (2015) amb el llibre Yo fuí Johnny Thunders.

Carvalho: problemes d’ identitat comença quan Pepe Carvalho marxa de Madrid després de rebre una pallissa i l’amenaça de no tornar a veure la seva amant. Quan arriba a Barcelona, haurà d’investigar dos casos: La desaparició d’ una prostituta i un crim dels familiars d’ una amiga d’ una coneguda de Carvalho.

Com sempre, us dessitgem una feliç lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.