Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Gènere negre, Novel·la barcelonina, Novetat

La Biblioteca El Carmel-Juan Marsé recomana… El càstig

11 agost 2023 Sense Comentaris

El càstig/ Guillem Sala. Barcelona: L’altra, 2020

“El càstig” és una novel·la curta protagonitzada per Sandra, un professora d’institut que no està contenta amb la seva relació amb l’ Albert, que havia estat el seu professor a la universitat i se sent atreta pel Minu, un professor nou de tarannà molt diferent al Albert. Per altra banda, Sandra es preocupa de l’ Izan, un alumne que acaba protagonitzant un desagradable incident a l’escola.

Guillem Sala és un professor de sociologia a la Universitat Autónoma de Barcelona i escriptor nascut l’any 1974 a Barcelona. L’any 2006 va guanyar el Premi Documenta de Narrativa amb la novel·la “Imagina un carrer”. L’ any 2019 va publicar “La fuga de l’home cranc” i el 2020 la novel·la “El càstig”. També ha publicat novel·la infantil i juvenil.

La trama de la novel·la es desenvolupa principalment a Sant Andreu i Sant Martí.

Finalment, us oferim un fragment del llibre:

“Algun rastre li deu haver deixat de tota manera perquè, al costat del Minu, amb el cafè de mig matí, la Sandra llegeix l’ Exprés de Sant Andreu, el programa de les festes del barri, com buscant alguna activitat interessant i això seria un salt de nivell perquè fins ara, amb el Minu, només dinen junts o surten a fer la birra després de classe i el Minu pica i diu hosti, punxa la Ivana Ray Singh, i tot i que la Sandra no té ni idea de qui és la Ivana Ray Singh diu hosti, pos sí.”

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.