Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Club de lectura, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novel·la negra, Novetat

L’autora negro-criminal del mes és… Cristina Fallarás

22 maig 2023 Sense Comentaris

El dijous 25 de maig de 2023 tindrà lloc la darrera sessió de la temporada del Club de Lectura de Novel·la Negra Barcelonina a les 18:30 hores, en la qual comentarem el llibre “Las niñas perdidas” de Cristina Fallarás.

Cristina Fallarás és una escriptora i periodista nascuda a Saragossa l’any 1968. Va estudiar periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va ser redactora en cap de l’edició catalana del diari El Mundo i ha treballat en diversos mitjans de comunicació. Actualment treballa com analista en programes de televisió. Està molt implicada en la lluita pels drets i la igualtat de les dones.

Ha escrit deu llibres, el quart dels quals és “Las niñas perdidas”, novel·la amb la qual va guanyar el Premi de Novel·la Negra LH Confidencial 2011 i el Premi Hammett de la Setmana Negra de Gijón l’any 2012.  La novel·la comença quan la detectiu Victoria González, que està embarassada, rep l’encàrrec de trobar dues nenes desaparegudes. Per investigar aquest cas Victoria haurà d’endinsar-se en la part més fosca de la ciutat i tractar amb la pitjor gent.

Com sempre, us desitgem una feliç lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.