Inici » Activitats, Destacat, Poesia

Kosmopolis 2011

24 març 2011 Sense Comentaris

Del 24 al 26 de març es celebra una nova edició del Festival Kosmopolis, organitzat pel Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Dins del marc del festival hi ha haurà diferents temàtiques relacionades amb la poesia, val a dir que en aquesta sisena edició trobem moltes accions que giren al voltant de la poesia.

Trobem una nova edició del espai Cafè Europa: Poètiques XXI, on es presentaran diferents gèneres literaris, entre ells, la poesia escrita i oral, amb la presència dels poetes Gonzalo Escarpa, Ajo i Albert Balasch, entre altres; pel que fa a la Literatura oral / Performances i concerts, ens trobem amb un seguit d’activitats on la literatura oral pren la paraula, de la mà de diverses actuacions: Badilisha Poetry, ens portarà dues representants de la poesia africana: Malika Ndlovu i D’bi.young Anitafrika; la final del Campionat Nacional de Slam amb els guanyadors de les trobades de Barcelona, Madrid, Girona i Mallorca; un recital del duo Afterpop.Fernández & Fernández, format per Agustín Fernández Mallo i Eloy Fernández Porta; diversos rapsodes interpretaran en viu textos d’alguns dels participants d‘aquesta edició de K11. A més, tindrem l’oportunitat de conèixer les veus més joves i emergents de la spoken word al Regne Unit: Francesca Beard, Laura Dockrill i Chris “Ventriloquist” Redmond.

També dins l’espai Canal Alfa, primer canal experimental de televisió, hi ha haurà una sèrie d’actes, com una selecció del Festival Zebra dedicat a la filmpoetry, amb la presència de Thomas Wohlfahrt, també en aquest espai ens trobem amb Jörg Piringer, un documental sobre Patti Smith de Steven Sebring , entre altres accions.

Amb el poeta Joan Margarit es celebrarà un taller de lectura amb dispositius electrònics. I a “Poemacte” tindrà lloc una performance poètica en la qual un grup de rapsodes no professionals llegeixen de manera simultània un poema.

Aquí us deixem una guia de lectura elaborada per Biblioteques de Barcelona amb motiu del Festival Kosmopolis 2011.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.