Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Club de lectura, Destacat, General, Gènere negre, Novel·la barcelonina, Novel·la negra, Novetat

L’autora negro-criminal del mes és… Carme Riera

17 març 2023 Sense Comentaris

El dijous 27 d’abril a les 18:30 tindrà lloc una nova sessió del Club de Novel·la Negra de Barcelona, en la qual comentarem el llibre “Venjaré la teva mort” de Carme Riera.

La novel·la comença quan la detectiu Elena Martínez rememora un cas en el qual investigava la desaparició d’ un home de negocis, Robert Solivellas, a petició de la seva dona Montserrat Bofarull. El problema és que les seves investigacions van ajudar a comdemnar a persones innocents.

Carme Riera és una escriptora que va néixer a Palma de Mallorca l’any 1948. Va passar la seva infància i adolescència a Palma de Mallorca. En 1965 es va traslladar a Barcelona per estudiar Filologia Hispànica i es va llicenciar en Filosofia i Lletres i es va doctorar en Filologia Hispànica amb premi extraordinari a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va participar en les mobilitzacions en contra del franquisme, la guerra del Vietnam i en els inicis del feminisme. En 1995 es va convertir en Catedràtica de Literatura Espanyola. Ha treballat en vàries universitats. La seva obra literària ha estat molt premiada i traduïda a altres llengües. L’any 2012 va ser escollida membre de la Real Academia Española. També és membre de la Real Academia de Buenas Letras de Barcelona.

Com sempre, us desitgem una feliç lectura!!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.